Leiding gezocht

De welpen en kabouters zijn dringend op zoek naar versterking van het leiding team. Het ledenaantal van de welpen is zo hoog dat we genoodzaakt zijn om een ledenstop en een wachtlijst in te voeren. Ook de kabouters kunnen extra leiding gebruiken.

Wat verwachten wij van de leider/leidster
Een gedeelte van de zaterdag besteden aan het groepdraaien, alsmede op zijn tijd een avond voor het bedenken, uitwerken en organiseren van het groepdraaien, de weekenden en de kampen. Als staflid hoef je geen ervaring met scouting te hebben maar wel bereid zijn om enkele cursussen te volgen. Hier leer je alles over scouting, het begeleiden van groepen kinderen en het bedenken van boeiende programma’s.

Wat bieden wij jou
De welpen en kabouters bieden je een gezellig team, verschillende trainingen en cursussen, gezellige weekenden en kampen. Een echt groepsgevoel en een plek om al je creativiteit te uiten.

Vind je het leuk om te werken voor en met kinderen en wil je je inzetten voor de jeugd in Someren!!
Neem dan contact op met de leiding van de WEKS en kom een keer kijken op de zaterdag.