Scouting staat voor uitdaging!

Potgrondactie 13-3-2021

Helaas kan er geen potgrond meer besteld worden. Wij willen iedereen bedanken voor de bestellingen welke wij tot nu toe hebben ontvangen. Op 13-3-2021 tussen 10:00 en 15:00 kan de potgrond afgehaald worden op het parkeerterrein aan de Donksedreef. Heeft u gekozen voor bezorgen dan zal de bestelde potgrond 13-3-2020 tussen 10:00 en 15:00 geleverd worden (of volgens eventueel andere gemaakte afspraken). Mocht u hierover nog vragen hebben dan kunt u ons bereiken via potgrond@scoutingsomeren.nl.

Nogmaals heel hartelijk bedankt voor uw steun!

Corona nieuws:

Goed nieuws, de huidige Corona-regels staan het toe dat wij weer bijeenkomsten mogen organiseren voor onze leden tot en met 17 jaar. Vanaf 13-2-2021 zijn de leden weer welkom bij onze blokhut. Jullie krijgen van jullie eigen leiding bericht hierover.  Wel warme kleren aantrekken want we mogen alleen buiten programma draaien.

Scouting Someren biedt al sinds 1958 leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Al vanaf 4 jaar ben je welkom bij Scouting Someren, waar je iedere week weer uitdagende activiteiten doet.

Bij Scouting zijn meer dan 25.000 vrijwilligers actief om kinderen en jongeren iedere week een uitdagend spelaanbod te bieden. Lid worden? Geen probleem! Kom een keer kijken! Je kunt altijd drie keer gratis meedoen om te kijken of je het echt leuk vindt.

Scouting Someren is verdeeld in een aantal speltakken (leeftijdscategorieën) om ieder lid een passend spelaanbod te kunnen geven. Voor meer informatie over deze speltakken kun je terecht op de speltakpagina’s:

Bevers (4 t/m 7 jaar) Pivo’s (18 t/m 23 jaar)
Welpen en kabouters (7 t/m 11 jaar) Stam (23 jaar en ouder)
Scouts (11 t/m 14 jaar)
Explorers (14 t/m 18 jaar)

Je kunt contact met ons opnemen via het mailadres info@scoutingsomeren.nl. Voor het huren van onze blokhut hebben we een aparte contactpagina.