Scouting staat voor uitdaging!

Corona update (14-5-2020):

Goed nieuws, vanaf 23 mei 2020 kunnen we weer beginnen met het opstarten van de groepen. Natuurlijk zijn er diverse regels waaraan wij ons moeten houden. Informatie hierover krijgen de leden per mail toegestuurd. De groepstijden van de Welpen en Kabouters zullen enigszins worden aangepast om ervoor te zorgen dat de komende en vertrekkende leden elkaar niet tegenkomen.  Details hierover volgen ook per mail.

Wij vragen iedereen om de regels goed te lezen en zich hieraan ook te houden!

Bestuur Scouting Someren

Scouting Someren biedt al sinds 1958 leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Al vanaf 4 jaar ben je welkom bij Scouting Someren, waar je iedere week weer uitdagende activiteiten doet.

Bij Scouting zijn meer dan 25.000 vrijwilligers actief om kinderen en jongeren iedere week een uitdagend spelaanbod te bieden. Lid worden? Geen probleem! Kom een keer kijken! Je kunt altijd drie keer gratis meedoen om te kijken of je het echt leuk vindt.

Scouting Someren is verdeeld in een aantal speltakken (leeftijdscategorie├źn) om ieder lid een passend spelaanbod te kunnen geven. Voor meer informatie over deze speltakken kun je terecht op de speltakpagina’s:

Bevers (4 t/m 7 jaar) Pivo’s (18 t/m 23 jaar)
Welpen en kabouters (7 t/m 11 jaar) Stam (23 jaar en ouder)
Scouts (11 t/m 14 jaar)
Explorers (14 t/m 18 jaar)

Je kunt contact met ons opnemen via het mailadres info@scoutingsomeren.nl. Voor het huren van onze blokhut hebben we een aparte contactpagina.