Geen groepen door coronavirus

Scouting Nederland heeft haar advies aangescherpt wat betreft de opkomsten van onze Scoutinggroep in relatie tot het coronavirus. Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen in Noord-Brabant om het groep draaien en de kampen deze week niet door te laten gaan. Hiermee volgt Scouting het advies van de veiligheidsregio Brabant om het aantal sociale contacten gedurende een week te beperken. Begin volgende week wordt opnieuw gekeken naar de situatie.

Scouting Someren volgt het advies van Scouting Nederland. Dat betekent dat het groepdraaien deze week NIET doorgaat. Volgende week zullen we u informeren over het groep draaien na het weekend.

Mocht u vragen hebben over Scouting en het coronavirus kunt u op de website van Scouting Nederland meer informatie vinden: https://www.scouting.nl/nieuws/1856-vragen-en-antwoorden-over-scouting-en-het-coronavirus-covid-19.

Met vriendelijke groet,

Bestuur en Leiding Scouting Someren