Agenda van onze Bevergroep:

Alle zaterdagen is het groep van 14.00 tot 16.00 uur. Speciale programma’s of wijzigingen zie je hieronder;

Zaterdag 13 februari `21         Wij mogen weer groep draaien met maatregels!

Zaterdag . . maart`21                 Installatie nieuwste bevers

Zaterdag 1 mei`21                      Geen groep Meivakantie

Zaterdag 8 mei`21                       Geen groep Meivakantie

Zaterdag . . mei`21                      Beverweekend of dag

Zaterdag 5 juni`21                      Leef & Sportief middag

Zaterdag 12 juni`21                    Leef & Sportief middag

Zaterdag 3 juli`21                        Bevers lopen mee aan de Minimars in Someren

Zondag 1 augustus`21                Jaarlijks zomerkamp met de onderbouw (3 dagen)

Maandag 2 augustus`21             Zomerkamp in Scouting blokhut Maarheeze:

Dinsdag 3 augustus`21               Zomerkamp met als thema:  ‘Europa trip’

Zaterdag 11 september`21       Weer groep

Vrijdag 17 september`21           Gezamenlijk weekend

Zaterdag 18 september`21       Gezamenlijk weekend met als afsluiting overvliegen van de oudste leden.

Nog ingeplande dagen:

• kijkdag bij welpen- kaboutergroep
  • district activiteit
  • najaarsweekend 2021

De Bevers die na in september zeven jaar zijn vliegen over naar de volgende speltak. Dit gebeurt tijdens het Gezamenlijk weekend. De afsluiting van het Scouting seizoen. De overvliegers leggen dan een parcours af om aan het eind van het parcours opgevangen te worden door hun nieuwe leiding.

De jongens gaan in september`21 naar de Welpengroep: Bram, Koen, Jesse, Tijme en Lars

De meisjes gaan in september`21 naar de Kaboutergroep: Femke, Roos, Lynn, Nore en Emma

Bij de eerste keer groep draaien mag je kind het rode polo of scoutfit door dragen of iets anders dragen. In november wordt hij of zij bij de nieuwe speltak geïnstalleerd tijdens een installatieweekend. Voor dit weekend krijgen de ouders nog informatie en natuurlijk ook over het bestellen van de nieuwe scoutfit. Dit gaat allemaal via de Welpen- en Kabouterleiding.