Agenda van onze Bevergroep:

Alle zaterdagen is het groep van 14.00 tot 16.00 uur. Speciale programma’s of wijzigingen zie je hieronder;

Zaterdag 18 september`21       Gezamenlijk weekend

Zondag 19 september`21          Gezamenlijk weekend met als afsluiting overvliegen van de oudste leden tot 12.00 uur

Zaterdag 25 september`21       Start van het nieuwe seizoen nieuwe leden zijn weer van harte Welkom!

Zaterdag 30 oktober`21            Geen groep Herfstvakantie

Zaterdag 13 november`21        Bever installatieweekend van 9.45 uur

Zondag 14 november`21           Bever installatieweekend tot 12.00 uur

Zaterdag 4 december`21          Geen groep Sint Nicolaas

Zaterdag 25 december`21        Geen groep Kerstmis

Zaterdag 1 januari`22                 Geen groep Nieuwjaarsdag

Zaterdag 8 januari`22                 Weer groep in het nieuwe jaar

Zaterdag 26 februari`22            Carnaval programma met de onderbouw

Zaterdag 5 maart`22                  Geen groep Carnaval

Zaterdag 30 april`22                  Geen groep Meivakantie

Zaterdag 8 mei`22                      Geen groep Meivakantie

Zondag 31 juli t/m Dinsdag 2 augustus`22      Zomerkamp naar Scouting Blokhut d’n Herd in Bergeijk

Nog ingeplande dagen:

• kijkdagen 2022
  • district activiteit 2022
  • voorjaarsweekend 2022

De Bevers die 1 oktober zeven jaar zijn vliegen over naar de volgende speltak. Dit gebeurt tijdens het Gezamenlijk weekend medio september. De afsluiting van het Scouting seizoen. De overvliegers leggen dan een parcours af om aan het eind van het parcours opgevangen te worden door hun nieuwe leiding.

In september`21 gaan naar de Welpengroep- jongens: Bram, Koen, Tijme, Sep, Tommy, Finn, Levi, Dirk en Bent

In september`21 gaan naar de Welpengroep- meisjes: Femke, Roos, Evi, Lynn, Emma, Nore, Sofie en Julia

Bij de eerste keer groep draaien mag je kind het rode polo of scoutfit door dragen of iets anders dragen. In november wordt hij of zij bij de nieuwe speltak geïnstalleerd tijdens een installatieweekend. Voor dit weekend krijgen de ouders nog informatie en natuurlijk ook over het bestellen van de nieuwe scoutfit. Dit gaat allemaal via de Welpenleiding.