Agenda van onze Bevergroep:

Alle zaterdagen is het groep van 14.00 tot 16.00 uur. Speciale programma’s of wijzigingen zie je hieronder;

Vrijdag 14 augustus`20   t/m  Zondag 16 augustus   drie dagen op Zomerkamp thema: ‘Op de Camping de Donck’.

Zaterdag 29 augustus`20         Weer groep, nieuwe leden mogen zich ook al aanmelden

Zaterdag 19 september`20      Gezamenlijke dag(met corona maatregelingen) met als afsluiting overvliegen van de oudste leden.

Zaterdag 26 september`20      Start van het nieuwe Seizoen (nieuwe leden uit groepen 1-2-3 zijn van harte welkom)

Tevens Leef & Sportief (kijkdag voor basisschool leerlingen van 4 t/m 7 jaar).

Zaterdag 3 oktober’20     Nog een Leef & Sportief  (kijkdag voor basisschool leerlingen   4 t/m 7 jaar).

Zaterdag 24 oktober`20           Geen groep Herfstvakantie

Zaterdag 31 oktober`20           Feest zaterdagmiddag

Zaterdag 7 november`20          Feest zaterdagmiddag

Zaterdag 14 november`20       Feest zaterdagmiddag

Maandag 16 november`20       Bevergroep bestaat 35 jaar in Someren

Zaterdag 21 november`20       Bever Feestweekend

Zondag 22 november`20          Bever Feestweekend

Zaterdag 28 november`20       Uitje voor een bezoekje in het logeerhuis van Sint Nicolaas

Zaterdag 5 december`20         Geen groep i.v.m  Sint Nicolaas cadeau’s

Zaterdag 12 december`20       Feest zaterdagmiddag

Zaterdag 19 december`20       Feest zaterdagmiddag en tevens afsluiting van het jaar

Zaterdag 26 december`20       Geen groep Kerstvakantie

Zaterdag 2 januari`21                Geen groep Kerstvakantie

Zaterdag 9 januari`21                Weer groep in het nieuwe jaar

Zaterdag 13 februari`21           Carnaval feestje (i.v.m corona??)

Zaterdag 20 februari`21           Geen groep Krokusvakantie

Zaterdag 1 mei`21                      Geen groep Meivakantie

Zaterdag 8 mei`21                       Geen groep Meivakantie

Zaterdag 3 juli`21                        Bevers lopen mee aan de Minimars in Someren

Zondag 1 augustus`21                Jaarlijks zomerkamp met de onderbouw

Maandag 2 augustus`21             Zomerkamp in blokhut:

Dinsdag 3 augustus`21               Zomerkamp met als thema:

Zaterdag 11 september`21       Weer groep

Zaterdag 18 september`21       Gezamenlijk weekend

Zondag 19 september`21          Gezamenlijk weekend met als afsluiting overvliegen van de oudste leden.

Nog ingeplande dagen:

• kijkdag bij welpen- kaboutergroep
  • district activiteit
  • voorjaarsweekend 2021
  • zomerkamp thema en waarheen?

De Bevers die na de vakantie in september zeven jaar zijn vliegen over naar de volgende speltak. Dit gebeurt tijdens het Gezamenlijk weekend. De afsluiting van het Scouting seizoen. De overvliegers leggen dan een parcours af om aan het eind van het parcours opgevangen te worden door hun nieuwe leiding.

De jongens gaan in september naar de Welpengroep    (Pim, Jakub, Jayden en Lucas)

De meisjes gaan in september naar de Kaboutergroep

Bij de eerste keer groep draaien mag je kind het rode polo of scoutfit door dragen of iets anders dragen. In november wordt hij of zij bij de nieuwe speltak ge├»nstalleerd tijdens een installatieweekend. Voor dit weekend krijgen de ouders nog informatie en natuurlijk ook over het bestellen van de nieuwe scoutfit. Dit gaat allemaal via de Welpen- en Kabouterleiding.