Agenda van onze Bevergroep:

Alle zaterdagen is het groep van 14.00 tot 16.00 uur. Speciale programma’s of wijzigingen zie je hieronder;

Zaterdag 26 september`20      Start van het nieuwe Seizoen (nieuwe leden zijn iedere maand welkom)

Zaterdag 10 oktober`20            Maatschappelijke stagiaires van het Varendonk College; Mare en Meike

Zaterdag 24 oktober`20           Geen groep Herfstvakantie

Zaterdag 31 oktober`20           Feest zaterdagmiddag

Zaterdag 7 november`20          Feest zaterdagmiddag

Zaterdag 14 november`20       Installatie van onze nieuwe beverleden

Maandag 16 november`20       Bevergroep bestaat 35 jaar in Someren

Zaterdag 21 november`20       Feest zaterdagmiddag (geen weekend dit i.v.m met COVID-19)

Zaterdag 28 november`20       Uitje voor een bezoekje in het logeerhuis van Sint Nicolaas (i.v.m corona  is dit niet mogelijk)

Zaterdag 5 december`20         Geen groep i.v.m  Sint Nicolaas cadeaus

Zaterdag 12 december`20       Feest zaterdagmiddag

Zaterdag 19 december`20       Feest

zaterdagmiddag

Zaterdag 26 december`20       Geen groep Kerstvakantie

Zaterdag 2 januari`21                Geen groep Kerstvakantie

Zaterdag 9 januari`21                Weer groep in het nieuwe jaar, iedere zaterdagmiddag van 14.00-16.00 uur

Zaterdag 20 februari`21           Geen groep Krokusvakantie

Zaterdag 1 mei`21                      Geen groep Meivakantie

Zaterdag 8 mei`21                       Geen groep Meivakantie

Zaterdag 3 juli`21                        Bevers lopen mee aan de Minimars in Someren

Zondag 1 augustus`21                Jaarlijks zomerkamp met de onderbouw (3 dagen)

Maandag 2 augustus`21             Zomerkamp in Scouting blokhut Maarheeze:

Dinsdag 3 augustus`21               Zomerkamp met als thema:  Heksen & Tovenaars

Zaterdag 11 september`21       Weer groep

Vrijdag 17 september`21           Gezamenlijk weekend

Zaterdag 18 september`21       Gezamenlijk weekend met als afsluiting overvliegen van de oudste leden.

Nog ingeplande dagen:

• kijkdag bij welpen- kaboutergroep
  • district activiteit
  • voorjaarsweekend 2020

De Bevers die na in september zeven jaar zijn vliegen over naar de volgende speltak. Dit gebeurt tijdens het Gezamenlijk weekend. De afsluiting van het Scouting seizoen. De overvliegers leggen dan een parcours af om aan het eind van het parcours opgevangen te worden door hun nieuwe leiding.

De jongens gaan in september naar de Welpengroep    (Pim, Jakub en Jayden)

De meisjes gaan in september naar de Kaboutergroep

Bij de eerste keer groep draaien mag je kind het rode polo of scoutfit door dragen of iets anders dragen. In november wordt hij of zij bij de nieuwe speltak ge├»nstalleerd tijdens een installatieweekend. Voor dit weekend krijgen de ouders nog informatie en natuurlijk ook over het bestellen van de nieuwe scoutfit. Dit gaat allemaal via de Welpen- en Kabouterleiding.